Terapeuttisi

IHMISET OVAT ELÄMÄNTEHTÄVÄNI

Elämänkutsumukseni on ihmiset ja hyvinvointi. Koen kunniatehtäväkseni saada toimia ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä. Vuonna 2024 valmistun sertifioiduksi ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (koulutukseen sisältyvät psykoterapeuttiset valmiudet-opintokokonaisuus) sekä psykologian opettajaksi. Olen haaveillut terapeutin pätevyydestä pitkään ja opiskellut positiivista psykologiaa, josta olen valmistunut positive psychology practitioneriksi vuonna 2019.

LEMPEÄSTI ELÄMÄN PUOLELLA

Elämän kaikkinainen kunnioittaminen ja ihmettely elämää kohtaan vei minut nuorena kohti Turun yliopistoa ja biologian ja kasvatustieteen opintoja. Löysin kutsumukseni silloin opettajuudesta. Yli 20 vuotta olen saanut toimia nuorten kanssa biologian ja terveystiedon opettajana lukiossa. Ihmisten kanssa työskentely on näyttänyt minulle niin elämään liittyviä iloja kuin huolia ja surujakin. Opettajana ja kasvattajana olen saanut olla mukana nuorten ja heidän perheidensä elämässä, auttaa, tukea ja kuunnella. Työelämässä ollessani halusin opiskella lisää. Terveystiedon opinnot sekä liikuntalääketieteen opiskelu yliopistossa veivät minut yhä vahvemmin kohti ihmisen hyvinvointia. Opiskelin ja valmistuin myös personal traineriksi ja tein ja teen hyvinvointivalmennuksia omassa yrityksessäni Movedum. Lopulta positiivinen psykologia vei minut mennessään ja positiivisen psykologian opintojen jälkeen valmistuin positive psychology practitioneriksi eli vapaasti käännettynä positiivisen psykologian asiantuntijaksi. Positiivinen psykologia, kasvatustieteiden opinnot sekä terveystiedon opinnot antavat tieteellistä pohjaa terapeutin työlleni. Nyt käynnissä on psykologian opettajaksi pätevöitymiseen tähtäävät opinnot Jyväskylän yliopistossa.

LEMPEÄSTI SINUN PUOLELLASI

Työssäni opettajana törmäsin usein tilanteisiin, jossa halusin päästä tukemaan nuoria, kollegoita tai nuorten perheitä eri tavalla kuin opettajana pystyin. Hyvinvointivalmentajana huomasin, että usein vaikkapa syömisen tai jaksamisen pulmien taustalla on jotain muuta, johon kannattaisi pureutua.

Tässä sitä nyt ollaan.

Opiskelen psykologiaa ja ratkaisukeskeistä terapiaa.

Hyvinvointisi on kutsumukseni.

LEMPEÄSTI TOIVON PUOLELLA

Terapeuttina tarjoan asiantuntevaa ja arvostavaa terapiaa ja keskusteluapua elämäsi haasteisiin, kriiseihin ja taitekohtiin.

Kriisin ei tarvitse olla suuren suuri, jotta voit hakeutua luokseni. Tarjoan empaattista, oivalluttavaa ja voimaannuttavaa kohtaamista.

Kuljen vierelläsi, kannustan ja rohkaisen sinua ja tietenkin iloitsen ratkaisujen löytymisestä kanssani.

KOULUTUKSENI

  • Ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija (sis. psykoterapeuttiset valmiudet), Siria sertifiointi.
  • Positiivisen psykologian asiantuntija PPP®️, Joylla, Tampereen kesäyliopisto
  • Filosofian maisteri, Turun yliopisto
  • Opettaja (kasvatustiede, terveystieto, biologia, psykologian aineenopettaja-opinnot käynnissä), Turun yliopisto, Jyväskylän yliopisto
  • Biologi, Turun yliopisto
  • Personal trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja, Trainer4You, UKK-instituutti
  • Lisäksi runsaasti hyvinvointiin, lääketieteeseen ja kasvatustieteeseen liittyviä muita koulutuksia (mm. liikuntalääketieteen perusopinnot/Itä-Suomen yliopisto, positiivinen psykologia työelämässä)

Copyright Mielenlataamo (Y-tunnus: 2956920-9) – All rights reserved

%d bloggaajaa tykkää tästä: