Hinnasto

Uusi asiakas, tervetuloa vastaanotolleni elokuusta alkaen. Jos haluat jo nyt varata aikaa sinne, otathan yhteyttä.

Olen terapeuttikoulutettavana Tampereen kesäyliopiston ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelmassa ja koulutukseni Siria sertifioiduksi lyhytterapeutiksi (täydennys-ja jatkokoulutus terveys-, sivistys- ja sosiaalialan ammattilaisille) on vielä kesken. Palvelen sinua siis toistaiseksi opiskelijahinnalla.

Yksilöterapia

  • ensitapaaminen 45 min 20 €
  • ensitapaamisen jälkeen 
    • 45 min 30 €

Pariterapia

  • ensitapaaminen 60 min 45€
  • ensitapaamisen jälkeen
    • 60 min 55 €
    • 90 min 65 €

Nämä hinnat ovat voimassa toistaiseksi

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian kesto on tyypillisesti 5-20 tapaamista ja yksi yksilöterapian istunto kestää 45 minuuttia, pariterapiassa 60-90 minuuttia. Usein kestää muutaman tapaamisen verran, jotta pääsemme kiinni itse asiaan. Aluksi terapiatapaamisia on mahdollisuuksien mukaan hyvä olla viikottain.

Ensimmäisellä kerralla teemme sopimuksen ja määrittelemme tavoitteen. Lyhytterapia on fokusoitua ja kuljemme kohti tavoitetta.

Terapiaistunnon aikana tarkastelemme yhdessä esille tuomaasi ongelmaa tai asiaa. Terapeutti kohtaa sinut arvostavasti, lempeästi, hyväksyvästi ja myötätuntoisesti. Terapia on paikka, jossa tulet kuulluksi luottamuksella. Sinä itse määrittelet tavoitteen, jota kohti lähdemme yhdessä kulkemaan pienin askelin. Käsittelemme asioita pääsääntöisesti keskustelemalla, mutta voimme myös käyttää erilaisia ratkaisukeskeisiä työmenetelmiä.

Terapia tapahtuu rauhallisessa tapaamistilassani Tampereella keskustassa PMK-talossa osoitteessa Erkkilänkatu 11 A tai etänä videoyhteydellä.

Copyright Mielenlataamo (Y-tunnus: 2956920-9) – All rights reserved

%d bloggaajaa tykkää tästä: