Nuorten lyhytterapia

Olen työskennellyt toisella asteella opiskelevien nuorten kanssa yli 20 vuotta ja erilaiset nuorten elämään liittyvät pulmat ja tilanteet ovat minulle tuttuja. Olen huolestunut siitä, että hoitoon pääsyä joutuu odottamaan kauan. Liian kauan. Tämän vuoksi opiskelen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ja toivon, että voin olla avuksi.

Ratkaisukeskeistä terapiaa nuorille Tampereella ja etänä missä vaan

Nuorten ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa selvitellään mm. elämänhallintaan, motivaatioon, opiskeluun, jaksamiseen/uupumiseen ja ihmissuhteisiin liittyviä pulmia.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavarakeskeistä vahvuuksiin painottavaa terapeuttista keskusteluapua. Terapeutti kuuntelee asiakasta ja keskittyy asiakkaaseen. Pyrimme yhdessä yhdessä asiakkaan kanssa löytämään toimivia ratkaisuja haasteisiin. Olipa ongelmasi mikä tahansa, ratkaisun avaimet yleensä ovat jo sinulla itselläsi. Ne täytyy vaan löytää. Etsimme yhdessä mahdollisuudet, voimavarat ja ratkaisut.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia sopii nuorelle, joka ei tarvitse psykoterapiaa mutta hyötyy terapeuttisesta empaattisesta ja ammattitaitoisesta keskusteluavusta.

Ratkaisukeskeisiä lyhytterapiatapaamisia on hyvä olla 5-10, joissain tapauksissa myös enemmän. Et sitoudu hoidon alussa mihinkään, sinua ei diagnosoida etkä myöskään tarvitse diagnoosia tullaksesi. Tapaamisista ei tehdä mitään kirjauksia virallisiin tietokantoihin. Kyseessä on siis matalankynnyksen terapia. Saat tulla sellaisena kuin olet heti kun apua tarvitset. Otetaan kuppi teetä ja jutellaan. Asiat järjestyvät kyllä.

Ota yhteyttä! Jutellaan ja mietitään yhdessä voisinko auttaa sinua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: